Sedan en vecka tillbaka har världen haft vetskapen om vilka motståndare som de 32 VM-nationerna kommer att få under mästerskapets gång. Redan nu spekuleras det för fullt kring vilka möjliga scenarion som finns om olika lag tar sig vidare ifrån gruppspelet. Vi har tittat på oddsen för grupperna hos spelbolaget Unibet och gjort en uppskattning kring vilka lag som spelarna tror tar sig vidare till mästerskapets slutspel.

Grupp A
Uruguay har oddsen på sin sida (2,20), men Ryssland ligger inte långt bakom (2,30).

Grupp B
Spanien har ett mycket lågt odds för att vinna sin grupp (1,60) och som grupptvåa antas grannlandet Portugal (3,50).

Grupp C
Frankrike sticker ut som betting-bolagets gruppvinnare med 1,35 i odds, samtidigt som Danmark ses som grupptvåa (5,25).

Grupp D
Argentina har med sitt låga odds (1,70) ett tydligt favoritskap, där Kroatien även de ser ut att ta sig vidare (odds på 3,00).

Grupp E
Den intressantaste gruppen för Sveriges del, då det är ett lag härifrån som kommer att bli deras eventuella åttondels-motstånd. Brasilien tros vinna gruppen (1,25) som i sin tur får Serbien som tvåa (8,50).

Grupp F
Tyskland tippas som regerande världsmästare att vinna Sveriges grupp (odds 1,40). Som grupptvåa tror många på Mexiko (6,50), men Sverige ligger inte alltför långt efter (8 gånger pengarna).

Grupp G
Belgien har det lägsta oddset (1,90) och ser ut att ta sig vidare tillsammans med England (odds på 2,20).

Grupp H
Det är jämt mellan Colombia och Polen (2,40 respektive 2,95), men samtidig har även övriga lag relativt låga odds (5,50 samt 9,00. En grupp som kan bli svår att avgöra på förhand.

Vinnare av fotbolls VM
Man kan dessutom redan nu spela på vilket landslag som man tror tar hem guldet. Listan toppas utav Brasilien följt utav Tyskland, Frankrike, Spanien och Argentina. För Sveriges del ger det 101 gånger pengarna om laget vinner mästerskapet.