Att få jobba med någonting som har med ens egna intressen att göra är nog en dröm för många. Att då kunna använda sina kunskaper inom ämnet till någonting som även är givande för många andra gör att jobbet i sig blir betydligt enklare. Just under fotbolls-VM är det många fotbollsfantaster som tar tillfället i akt att jobba på plats för att hjälpa till med allt ifrån att sälja souvenirer till att kontrollera biljetter vid arenorna. Nu kan även du få en sådan chans.

Onlinecasinot Come On söker just nu i samarbete med tidningen Metro två personer som ska rapportera kring mästerskapet direkt ifrån Brasilien. Dessa två personer får förutom ett otroligt roligt jobb betalt boende, resa, matchbiljetter samt lön för mödan som de lägger ner.

Det som krävs för jobbet är att u ska ha goda kunskaper i Engelska, vara duktig på att uttrycka dig i skrift, kunna ta snygga bilder samt har koll på sociala medier. Passar dessa punkter in på dig så kan det bli du som får rapportera på VM-bloggen hos ComeOn.com och i tidningen Metro. Sista ansökningsdag är den 29 april.


Tottenham Hotspur - Newcastle United