VM-pokalen åker ut på världsturné

//VM-pokalen åker ut på världsturné

VM-pokalen åker ut på världsturné

Under gårdagen inleddes Fifa World Cup Trophy Tour sin internationella resa, där den åtråvärda VM-pokalen kommer att göra en jorden-runt resa för att fotbollsfantaster ute i världen ska få möjligheten att komma nära vinstbucklan. Turnén görs i ett samarbete med mästerskapets huvudsponsor Coca-Cola, som kommer att hålla olika evenemang på platserna där pokalen visas upp. Tidigare färdades pokalen runtom i värdnationen Ryssland, där den även kommer att avsluta sin resa runt världen i maj.

Totalt kommer resan att göra stopp i 91 olika städer i 51 olika länder, där Colombia är det första stoppet efter att planet lyfte ifrån London. Detta är fjärde gången som man gör en sådan här resa inför världsmästerskapet där syftet är att få allt fler att intressera sig för matcherna som väntar. Tyvärr kommer pokalen inte göra något stopp på svensk mark, så om du vill få möjligheten att se den i verkligheten så är Oslo den närmaste destinationen, dit pokalen kommer den 24 mars.

Av |2018-01-23T09:41:25+00:00januari 23rd, 2018|Fotbolls-VM 2018|0 kommentarer

Om skribenten:

Redaktör & Sportjournalist på VM-fotboll.se samt stor sportentusiast. >> Ni kan läsa mer om mig här! Jag nås på anders@vm-fotboll.se

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.