Sedan Zlatan Ibrahimovic avslutade sin karriär i det svenska landslaget 2016 så har det varit många spekulationer kring ett eventuellt återvändande inför sommarens VM. Senast i november månad gjorde han ett uttalande i en intervju med italienska tidningen Sky News, där han meddelande att tiden i landslaget är över men att man får se vad som händer. Nu har spekulationerna kommit igång på nytt efter att Ibrahimovic deltog i en intervju med Sportexpressen.

Under stjärnans besök i Sverige fick tidningen sig en pratstund med stjärnan, som bland annat medger att han saknar tiden i den blågula tröjan. Dessutom öppnar han dörren VM, åtminstone på glänt, utifall han skulle få förfrågan utav Janne Andersson.

– Vi får se, vi får se. Det är en svår fråga. Jag vill känna att jag presterar. Jag vill inte bara komma för att jag är någon. Dörren är inte stängd för något. Först ska jag spela, vi kan inte börja snacka om landslaget när jag inte spelar, säger han enligt Sportexpressen.

Zlatan har under den senaste tiden dragit med flera olika skador och har inte spelat någon tävlingsmatch för Manchenster United sedan i oktober. När han kommer vara redo att äntra planen på nytt är ännu osäkert.


Atletico Madrid - Borussia Dortmund