Från åttondelsfinalerna har nu åtta lag gått till kvartsfinal och nu ska den andra slutspelsomgången inledas. Nedan ger vi er informationen om tv-tablån för kvartsfinalerna med spelschema, sändningstider och kanaler. Samtliga matcher sänds på TV6 och i Viaplay.

Det är fortsatt så att TV6 och Viaplay står för sändningarna till damernas fotbolls-VM. När det endast återstår matcher med en match per hålltid så kommer alla VM-matcher framöver sändas på TV6 men såklart också i Viaplay utan avbrott. Sändningarna kan också bli något längre med mer expertkommentarer från studion med bland annat Lisa Dahlkvist och Johanna Frisk.

Streama kvartsfinalerna

I Viaplay kan man streama matcherna och sändningarna utan reklamavbrott. Gladeligen så är åtminstone sändningarna enbart placerade på just Viaplay-appen vilket gör att man kan vara kvar under förmiddagen för de båda kvartsfinaler som kommer att sändas samma dag. Viaplay-appen passar bäst att använda om du som tittare inte vill ha några avbrott i sändningen eller om du inte har linjär tv med TV6 i utbudet.

Skaffa Viaplay här!

Dag för dag: Så följer du kvartsfinalerna

Till de flesta matcher har Viaplay en sändning med sina programledare och experter i studion som i sin tur samarbetar med kommentatorer och reportrar på plats.
LISTAN FÖR VIAPLAYS KOMMENTATORER, EXPERTER OCH PROGRAMLEDARE.

Notera att tiderna nedan kan ändras då om Viaplay/TV6 väljer att tidigarelägga studiosändningen, till exempelvis Sveriges kvartsfinal. Tablån utgår från Viaplays preliminära schema.

Fredag 11 augusti:

02:55 – Sändningen startar på TV6 och i Viaplay
03:00 – Avspark Spanien mot Nederländerna
08:30 – Sändningen inför Sverige-Japan
09:30 – Avspark Sverige mot Japan

Lördag 12 augusti:

08:30 – Sändningen startar på TV6 och Viaplay
09:00 – Avspark Frankrike mot Australien
12:00 – Sändningen inför England mot Colombia startar
12:30 – Avspark England mot Colombia


Borussia Dortmund - Real Madrid