Det vankas VM-semifinaler efter ett långt gruppspel samt åttondelsfinaler och kvartsfinaler i dam-VM 2023. Nedan ger vi er informationen om tv-tablån för semifinalerna med spelschema, sändningstider och kanaler. Samtliga matcher sänds på TV6 och i Viaplay.

Det är fortsatt så att TV6 och Viaplay står för sändningarna till damernas fotbolls-VM. När det endast återstår matcher med en match per hålltid så kommer alla VM-matcher framöver sändas på TV6 men såklart också i Viaplay utan avbrott. Sändningarna blir något längre då sändningen inför Sveriges match blir på en hel timme med starta 09:00 innan den blågula avsparken 10:00. Sedan väntar match på onsdagen där Viaplay väljer en 45 minuterssändning inför Australiens möte med England i Sydney.

Streama semifinalerna

I Viaplay kan man streama matcherna och sändningarna utan reklamavbrott. Viaplay-appen passar bäst att använda om du som tittare inte vill ha några avbrott i sändningen eller om du inte har linjär tv med TV6 i utbudet.

Skaffa Viaplay här!

Dag för dag: Så följer du semifinalerna

Till semifinalmatcherna har Viaplay en sändning med sina programledare och experter i studion som i sin tur samarbetar med kommentatorer och reportrar på plats.
LISTAN FÖR VIAPLAYS KOMMENTATORER, EXPERTER OCH PROGRAMLEDARE.

Tisdag 15 augusti: (Sverige-Spanien)

09:00 – Sändningen för Sverige mot Spanien startar
10:00 – Avspark Sverige mot Spanien
12:00 – Eftersändning Sverige mot Spanien

Onsdag 16 augusti: (Australien-England)

11:15 – Sändningen för Australien mot England startar
12:00 – Avspark Australien mot England
14:00 – Eftersändning Australien mot England